Цветя от полимерна глина

Розови цветяСлед сватбените бижута, които направих се вдъхнових и изработих серия от цветя в различни цветове и ефекти, които ви поднасям днес на вашето внимание.

Розови цветя в комбинация с рокляТова са пърите розови цветя от полимерна глина и опит да направя тичинки, изключитело е трудно да пресъздадеш нежният цвят който съществува в природата.

Прозрачни цветя от полимерна глина

Прозрачни цветя от полимерна глина в съчетание с рокляСлед това направих тези прозрачни цветя с леко синя загадка в контура. Изглеждат изключително нежни и могат да се комбинират с различни като стил и цвят дрехи, както официални, така и всекидневни. Предлагам ви следната цветова комбинация. 
Лилави цветя от полимерна глина

Още на другият ден вдъхновението не ми даде мира и се спрях на този нежен и приятен цвят лила и се появиха следващите цветя. Лилавият цвят е много привлекателен през летния сезон и се използва в различни комбинации с черно, бяло, лилаво и всички други варианти, плод на вашето въображение. Представям ви следната цветова и стилова комбинация на тези обици.
Лилави цветя в комбинация с рокляРазбира се можете да използвате и други съчетания на цветовете точно според вашият стил на обличане, повод и желания.





Цветя карамел от полимерна глинаИ не на последно място изработих варианта на същите цветя от полимерна глина и в приятен карамелен цвят, за дамите които не са поддръжници на ярките цветове. Тук също имате възможност да направите различни цветови комбинации и да изглеждате неотразима. Моето предложение за тези цветя е това.
Цветя от полимерна глина карамел в съчетание с рокля



В повечето комбинации съм съчетала бижутата с рокли в така нареченият винтидж стил, които леко ни напомнят за ретро роклите, но в същото време изразяват изисканост и висока класа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар