Атракции по Темза

Обещах да ви разкажа за атракционите събота и неделя! Да, там хората разпускат активно ,но само в почивните дни,няма нон стоп купон,както се казва по нашенски!
Вървиш си по протежението на реката и се забавляваш!Там определено всеки използва хобито си да изкара някой лира от това, и не си мислете ,че не си плаща данъците за това!Елементарен пример са бронзовите хора-статуи:с най-различни костюми и гримове си стоят неподвижни и просто се снимаш с тях, хвърляш по някой паунд на човека,но там всеки цени труда на другия.Дано и ние се научим най-после, че няма срамна работа!!!


Ето например рисунките с пастели и графити,лежи си човечеца на земята и прави това, което му се отдава,и изкарва парички разбира се!



А ей тези черните симпатяги пък направиха страхотно шоу, на пръв поглед нищо особено, но ти създават с танците си настроение!



На брега на Темза са посипали с пясък, за да могат пък други да се изявяват!Най-различни пясъчни фигури,замъци и т.н.Абе там от всичко правят пари!



Англичаните са един добър пример как да се използва човешкият ресурс и то така,че всеки да има и да е доволен!Хората си лежат по парковете,пият си питиета,веселят се , а не като при нас да заобикалят тревните площи.Парковете са за отдих, не за украса!
Също има най-различни зали на страха, на смеха,всякакви изложбени зали,статуи, музеи и повярвайте ми те не са празни,а ще се пръснат от посетители.Ето някои от статуите на Дали :






Когато и ние българите се научим да уважаваме личността като такава, независимо от цвета на кожата и социалното положение, тогава може и да мръднем крачка напред към цивилизованите страни!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар